Skip to main content
  • Vakantiehuis kopen

    Alles op een rijtje
  • Spelen in de natuur

    Uiteraard op Park Wijde Aa
  • Genieten aan het water

    Heerlijk ontspannen

Vakantiehuis kopen

Wilt u graag een vakantiehuis kopen? Vakantiepark Park Wijde Aa in Roelofarendsveen, Zuid-Holland biedt u graag die mogelijkheid. Park Wijde Aa is een kleinschalig, goed onderhouden vakantiepark met een perfecte ligging. Op Park Wijde Aa vindt u 76 vakantiehuizen, zo'n 60 chalets en een kleine kampeerweide.

Niet alleen ligt Park Wijde Aa in het Groene Hart, het vakantiepark ligt ook nog eens direct aan het water, in de groene polder. Tel daarbij op de centrale ligging ten opzichte van prachtige, historische steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag. En u zou alleen al vanwege de fantastische ligging een vakantiehuis kopen. 

Naast deze perfecte ligging onderscheidt vakantiepark Park Wijde Aa zich door haar gemoedelijke sfeer die er op het vakantiepark heerst. U en uw (klein)kinderen zullen zich er direct thuis voelen en zich zeker vermaken op de tennisbaan, het speelbos, de dijk of in het water.

Kortom een vakantiehuis kopen op Park Wijde Aa is zeker het overwegen waard als u op zoek bent naar vakantiehuis op een centraal gelegen, kleinschalig vakantiepark aan het water in de randstad.   

De vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen op Park Wijde Aa zijn vrijstaande vakantiehuizen met een woonoppervlak van ruim 90 m2. Uiteraard verschilt de ligging per vakantiehuis, zo ligt het ene vakantiehuis wat centraler op het vakantiepark, de ander aan de dijk en weer andere grenzen aan het speelbos. Kortom voor ieder wat wils.

De vakantiehuizen hebben allen een tuingerichte woon-eetkamer en een open keuken. De vakanteihuizen hebben een fijne tuin, waarvan de grootte en ligging per vakantiehuis verschilt. Op het vakantiepark vindt u verschillende type vakantiehuizen, te weten een vakantiehuis type Polder met een slaapkamer en de badkamer beneden en een slaapkamer boven. En vakantiehuis type Wijde Aa, dit vakantiehuis heeft 2 of 3 slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping.

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om de vakantiehuizen in en na goed overleg uit te bouwen indien gewenst. Belangrijk daarbij is wel dat dit alleen volgens vaststaande richtlijnen en uitgangspunten kan plaatsvinden. Dit om de eenheid en uitstraling van het vakantiepark in stand te houden.

Profiteer van een aantrekkelijk rendement

Een vakantiehuis kopen op Park Wijde Aa levert u niet alleen zelf veel recreatiegenot, het biedt u ook de mogelijkheid om - op het moment dat u dit wenst - uw vakantiehuis via Park Wijde Aa te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van wenst te maken. Het levert u een aantrekkelijk rendement op. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden.

Vakantiehuis kopen, meer informatie

Bent u na het lezen alleen maar enthousiaster geworden om een eigen vakantiehuis te kopen? Wij komen graag met u in contact

Eerst zelf sfeerproeven 

Een vakantiehuis kopen is voor de meeste onder ons geen dagelijkse kost. Wij bieden u dan ook graag de mogelijkheid om voorafgaand aan de koop Vakantiepark Park Wijde Aa eerst eens zelf op uw gemak te ontdekken en te ervaren. Zo kunt u in alle rust het vakantiepark en de prachtige omgeving verkennen. Reserveer op onze verhuursite het vakantiehuis van uw keuze en kom genieten.   

  • Vakantiehuis van binnen
    • Sterke punten op een rij

      • Sfeervol
      • Centrale ligging
      • Dichtbij Leiden, Amsterdam
      • Aan het water
      • Hoogstaande kwaliteit
      • In het Groene Hart